30 Nisan 2016 Cumartesi

SAMSUNG S7 EDGE ÖZELLİKLER

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge Karşınızda!

Samsung markasına ait akıllı telefonlar arasında en merak uyandıranlar arasında yer alan Galaxy S7 Edge, mobil cihaz severler ile geçtiğimiz günlerde buluştu. Güney Kore’li akıllı telefon üreticisi Samsung, bu yeni cihazında rakiplerine göre avantajlı özellikler sağlayarak kullanıcıları etkilemeyi hedefliyor. Cihazın suya karşı sağladığı dayanıklılığı ve kaliteyi yansıtan tasarımı, başlıca cihazın etkileyici unsurlarından oluyor.

Teknolojiyi Yakalayın

Galaxy S7 Edge üzerinde 5.5 inç boyutuna sahip, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisinde bir ekran bulunuyor. Bu büyük ekranla birlikte 157 gram ağırlık rahat bir kullanım imkanı tanıyor. 2.6 GHz hızına sahip Exynox 8890 işlemci de akıcı bir akıllı telefon deneyimi sağlamanızı hedefliyor. Cihazın işlemcinin yanı sıra bulundurduğu Mali T880MP14 grafik birimi de, görüntü kalitesini en üst düzeye taşımaya yeterli oluyor. Bu işlemci ve grafik biriminin yanı sıra cihaz üzerinde 4 Gb. RAM de yer alıyor.

Güçlü Batarya

Cihaz batarya konusunda da diğer bir çok cihazdan çok daha üst düzey kapasite sağlamayı başarıyor. Üzerinde bulunan 3600 mAH kapasitesindeki batarya ile şarj problem olmaktan çıkacaktır. S7 Edgecihazınızı 100 dakika gibi kısa bir sürede tamamen şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca kablosuz şarj özelliği sayesinde de cihazınızı şarja takıp çıkartma derdiryle uğraşmıyorsunuz.

Profesyonellik Kodlarında Gizli

Kamera konusunda da tam anlamıyla teknolojiyi kullanan Galaxy S7 Edge, arka tarafında 12 MP ikili piksel teknolojisinde bir kamera sunuyor. İkili piksel sensörü sayesinde çekimlerinizde odaklanma normale oranla çok daha hızlı olacaktır. Cihazın ön tarafında bulunan selfie kamerası da arka kamera kadar kalite yaşatmayı amaçlayarak oluşturulmuş. Ön tarafta bulunan 8 megapiksel kamera ile de oldukça kaliteli, tam anlamıyla profesyonelliğe yakın çekimler yapabileceksiniz. Markanın kamera konusunda en güvendiği noktalardan bir tanesi odaklanma oluyor. Odaklanma konusunda Galaxy S7 Edge, anılarınızı tam anlamıyla yaşamanızı sağlayacaktır. İkili piksel sensörleri piselleri kademeli bir şekilde tarıyor. Bu tarama sonucunda yapmış olduğunuz ani hareketleri bile tam anlamıyla yakalamayı başarıyor. Size de anılarınızın tadını çıkartmak kalıyor.

Daima Açık Ekran

DAE (Daima Açık Ekran) özelliği sayesinde telefonunuzu kullanmadığınız zaman da ekranda çağrılarınızı, saati, bildirimlerinizi çok rahat bir şekilde gözlemleyebilirsiniz. Bu özellik cihazınızın pili azaldığı zaman otomatik olarak devre dışı kalacaktır. Sizde sık sık ayarlarda güncelleme yapmak zorunda kalmayacaksınız. DAE özelliğini kişiselleştirebiliyorsunuz, bu kişiselleştirmeler sayesinde telefonunuz sıradan telefonların arasından sıyrılmayı başarıyor. Tema mağazasında yer alan çeşitli tasarımlar ile birlikte ekrana farklılık katabileceksiniz.




Güç Akıllı Telefonunuzda

Galaxy S7 Edge, bir telefondan çok daha fazlasını sağlamak amacıyla karşınıza çıkıyor. Eğer kaliteyi ve performansı bir arada yaşamak istiyorsanız bu cihaz sizin için doğru bir tercih olacaktır. Samsung Galaxy S7 Edge satın aldıktan sonra sunmuş olduğu performans konusunda asla pişman olmayacaksınız. Rakiplerinin arasında sunmuş olduğu özellikler ile kısa sürede büyük başarı elde edecek gibi gözüken bu cihaza sizde sahip olabilirsiniz.




.
.
MarkaSamsung
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
Ayırt Edici Özellikler
İşletim SistemiAndroid 6.0 (Marshmallow)
Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
NFCVar
GPSVar
Assisted GPSVar
Mobil Bağlantı Hızı4.5G
Kamera Çözünürlüğü12 Megapixel
Dahili Hafıza32 GB
Arttırılabilir Hafıza200 GB'a kadar
Ekran Çözünürlüğü1440x2560
İşletim TürüAndroid
Ekran Boyutu5,5"
RAM Kapasitesi4 GB RAM
Bağlantı Özellikleri
BluetoothVar
Dahili ModemVar
EDGEVar
Ekran TipiSüper AMOLED
Eğlence
Video KayıtVar
Sesli Video KayıtVar
Video OynatmaVar
MP3 ÇalmaVar
TV Özelliği3G Mobil TV
RadyoYok
MMSVar
OyunVar, Yüklenebilir
Ekran Özellikleri
Dokunmatik EkranVar
Ekran Renk Çözünürlüğü16 Milyon
Genel Özellikleri
Çift HatlıYok
Boyutlar150.9 x 72.6 x 7.7 mm
Ağırlık157 Gr
Java DesteğiYok
HandsFree (Eller Serbest)Var
Resimli Telefon DefteriVar
Ses KayıtVar
Sesli AramaVar
Bas KonuşYok (Yüklenebilir)
Zil TipiPolifonik , Monofonik , MP3
Telefon TipiBar Tipi
Push E-mailVar
E-mail DesteğiVar
PC SenkronizasyonuVar
Görüntülü KonuşmaVar ( Uygulama ile data kullanır )
Açıklama
  • Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir. 
  • Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
  • SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri1.59 W/kg
    KlavyeYok
    Vodafone KampanyasıYok
    Parmak İzi OkuyucuVar
    Güç Özellikleri
    Pil TürüLi-Ion
    Hafıza Özellikleri
    Telefon HafızasıVar
    Telefon Rehberi HafızasıVar
    Hafıza Kartı TipiMicro SD
    Kamera Özellikleri
    Entegre KameraVar
    Kamera Zoom3x
    Kamera Zoom:Var
    Entegre FlaşVar
    Diğer
    Garanti Süresi (Ay)24
    Yurtdışına SatışYok
    Stok koduTELCEPSAMS7E32-S