1 Mayıs 2016 Pazar

interneten para kazanma

Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler

Türkiye’den Katılabileceginiz Popüler Araştırma Şirketleri

Türkiye’den katılarak para kazanabileceğiniz bazı popüler araştırma şirketlerini aşağıda bulabilirsiniz.
Anketlere verdiğiniz dürüst cevaplar gelecekte daha fazla anket almanızı sağladığını unutmayın. Tutarsız gelişi güzel yanıtlar verirseniz bir süre sonra listeden çıkartılabilirsiniz.
Burada yayınlanan şirketler tarafımızca test edilmiştir. Anket gönderim sıkılığı ile kazanç ortalamasına göre en çok kazandırdığını düşündüğümüz araştırma şirketleridir.
Not: Sitelere üye olduktan sonra mail adresinize gelen aktivasyon linkine tıklamayı unutmayın. Aksi halde anketler gelmeyecektir. Kaydolurken POSTA KODU yazan yere bulunduğunuz semtin posta kodunu yazmanız gerekiyor. Posta kodunuzu bilmiyorsanız buradan bakınız.

1- Myiyo ( TR Popüler)

Global mo-web.net’in Türkiye iştirakı olan Myiyo, interaktif online araştırma hizmeti sunan, iletişim ağı ve pazar araştırmaları üzerine Türkiye dahil dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir araştırma şirketidir.
Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor. Myiyo gibi diğer anket şirketlerine ulaşmak için bu sayfaya bakın.
Fikriniz myiyo için değerlidir! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.. Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır. Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır. 10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 50 TL civarı. Üyelik, kurallar, sıkça sorulan sorular ve kazanç oranları gibi detaylı anlatımımız bu sayfadadır.

2- Hiving Tüketici Paneli (TR’ de Yeni Başladı)

Hiving Araştırma Şirketi Artık Türkiye’de. Hiving üzerinden fikirlerinizi, yorumlarınızı paylaşıp para kazanın!
Hiving, tüm dünyada üyelerine online kamuoyu anketleri doldurarak para kazanma imkanı sağlayan, online olarak tüketici fikirlerini araştıran bir kamuoyu araştırma şirketidir. 2009’da kurulan ve merkezi Fransa/Pariste olan, pazar araştırmaları ve tüketicilerin geri bildiriminde uzmanlaşmış bir şirket olarak Türkiye’de dahil olmak üzere dünyanın 20 ülkesinde araştırma faaliyetlerini yürütüyor. Ayrıca her yıl yeni ülkeleri araştırma ağına dahil etmektedir.
Not: Size gönderilen anketlere katılım oranınız uzun vadeli kalıcı bir üye olabilmeniz için önemlidir. Anketlere katılmazsanız bir süre sonra üyeliğiniz sonlandırılabilir. Bu sebeple hiving’ten gelen tüm anketlere katılmanız ve sonuna kadar doldurmanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder